Creative fans

AVATARS EN BANNERS TE RESERVEREN IN'WELKOM OP CREATIVE FANS'!
 
IndexKalenderGalerijFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Snijer (+ een beetje het uigebreidere verhaal)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin


Aantal berichten : 369
Leeftijd : 27
Woonplaats : Stekene/O.L.V.Olen
Registration date : 21-01-09

BerichtOnderwerp: Snijer (+ een beetje het uigebreidere verhaal)   di jan 27, 2009 5:14 pm

Snijer is de jonge hoofdman van de wolvenrijders hij is een vinnig baasje en we zien hem serieus evolueren. Hij veranderd in een wijze man en goede vader. Hij heeft zo zijn problemen al gehad, zijn ouders zijn beiden vermoordt door een schepsel dat Madicol heette. Hijzelf slaagde erin zijn wraak te nemen met de hulp van zijn stam. Sterkenboog, een lid van zijn stam heeft steeds last gehad met hem, omdat Snijer in zijn ogen slechts een 'jonkie' is. Dit leidt soms tot conflicten.
Na hun vlucht voor de mensen en een drie dagen lange tocht door de woestijn raakt Snijer wat verbitterd(tijdelijk), als ze dan een nieuwe stam vinden is hij er van overtuigt dat hij zijn drinken en eten maar moet gaan halen. Ze vallen het dorp binnen, dat volgens Snijer al veel te op mensen gelijkende levenswijzen heeft, om drinken en eten te stelen. Uitgerekend daar erkend** hij Leetah een bloedmooie elf van de plaatselijke stam. Hij 'ontvoerdt' haar, maar uiteindelijk beseft hij dat hij het dorp terug in moet. Zijn liefde voor Leetah maakt hem kapot en rayek, van de plaatselijke stam is en een oogje heeft op leetah, daagt hem uit tot een tweestrijd die Snijer wint. Rayek loopt weg en na een tijd 'krijgt' Snijer toch Leetah nog. Ze krijgen kinderen en hun stammen leven een aantal jaren gelukkig naast elkaar, de wolvenrijders en het zonnevolk. Dan begint Snijer een speurtocht naar andere elfen, samen met zijn bloedbroeder Hemelwijs, na een reeks avondturen vinden ze die ook, maar moeten ze vast stellen dat zijn stam al in gevangenschap is genomen en dat 'de vliegers' niet zo gastvrij zijn als het zonnevolk.
Winnowil, lid van de vlieger,is een gemene 'heks' die haar geest kan laten uittreden zoals Geelhaar en Savah het ook kunnen.(dat ga ik niet beginnen uitlegge:p) De hoofdman van de vliegers dwingt hen uiteindelijk mee op zoek te gaan naar het paleis van hun voorvaderen, maar hij wordt neer geschoten en de wolvenrijders worden in de besneeuwde bergen achter gelaten. Hier worden ze gevonden door de teruggangers, onder leiding van Khavi. Hier sterft Snijer bijna, maar wordt dubbel verrast wanner hij Rayek tussen de teruggangers ziet.
Samen gaan ze in oorlog tegen de trollen om hun paleis te vinden. ze winnen de oorlog, maar de wolvenrijders verliezen eenoog, een van Snijers mannen, ze rouwen. De teruggangers die meerdere verliezen kenden, zijn gelukkig met het paleis.
Rayek bekroont zichzelf tot meester van het paleis en de wolvenrijders gaan eindelijk weer naar het woud.

Hier wordt echter een kind gestolen door Aroree, een verwarde vlieger. Er begint weer een avontuur. Rayek kan nu vliegen met het paleis, maar (wrm ga ik niet beginnen uitleggen, te verwarrend anders) Hij teleporteert het paleis met daarin snijer gezin en hemelwijs duizenden jaren in de tijd vooruit. Snijer gaat er bijna onderdoor, maar weet zich in leven te houden (ga alles niet uitleggen, want ze zijn de niet onsterfelijke soort, zal dat in een andere topic ooit ies uitleggen als daar vraag naar is:))

Hij neemt zijn wraak, maar daarna is niet alles opgelost, het paleis raakt in handen van de mensen ze beginnen opnieuw, op zoek naar hun paleis, oorlog met de mensen.
Uiteindelijk hebben ze het, sterft winnowill, Rayek sluit haar geest in zijn lichaam op en alles komt goed. Laughing dan heb je nog verdere uitbreidingen

Snijer, Cutter, Tam, bloed van de tien hoofdmannen is de memorabelste hoofdman in de geschiedenis en dat terwijl i-hij slechts een jonkie was. Hij kende angsten, maar zette die steeds opzj voor zijn stam...

I love you beautiful Cutter


Vragen over Snijer?stel ze!!


_________________

-She was like the water that freezes inside a rock and breaks it apart. It was no more her fault than it is the fault of the water when the rock shatters.
-May the sun rise in you heart and you spirit run free.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fans-of-stories.actieforum.com
 
Snijer (+ een beetje het uigebreidere verhaal)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Creative fans :: over jouw favoriet :: Elfquest-
Ga naar: